(1) 242-1797, (30) 576-1976    siker@sikerhonlap.hu  Vissza a főoldalra

Hogyan lehet megtudni a karaktergyilkos személyét?

A saját biztonságunk és a családunk biztonsága szempontjából igen fontos, hogy felismerjük a környezetünkben élő, karaktergyilkossággal foglalkozó marketingeseket.

Az áldozatuktól

Első pillanatban ez tűnik leginkább kézzelfoghatónak. Azonban a karaktergyilkosok által alkalmazott sötét (dark) marketing módszerek segítségével – elsősorban a saját biztonságuk érdekében – mindig nagyon igyekeznek a háttérben, észrevétlenek maradni. A karaktergyilkosok mindent elkövetnek, hogy semmiféle nyom ne maradjon utánuk. Például alapvetően nem is szabad aktívan, közvetlenül részt venniük az általuk gondosan megtervezett karaktergyilkosságban. Amennyiben viszont nagyon muszály, akkor sohasem lehetnek ők a kezdeményezők – ezt rá kell bízniuk egy kibicre. Majd pedig szürke hozzászólóként, sohasem elsőként (!), azért hozzászólhatnak a témához, különféle hazugságokkal erősítve (hozzászólóként már azt írnak, amit akarnak) a megcélzott karakter legyilkolását.

Minden bűnügy felderítésében – hiszen a karaktergyilkosság végső soron a büntetőügy határait súroló, sötét módszerek alkalmazását jelenti – kulcsfontosságú a felbujtó (esetünkben a megrendelő) és a bűncselekmény elkövetőjének (ez a felbujtó által megbízott karaktergyilkos marketinges) megtalálása. Míg a felbujtó logikai úton tulajdonképpen kikövetkeztethető lehet (kinek is állhat érdekében a legyilkolásunk), az általa megbízott marketinges cég csak a felbujtó könyveléséből, illetve a NAV-hoz beérkező számlákból lehetséges. Mindkét adatforráshoz csak a rendőrség-bíróság férhet hozzá. Ebben az irányban nyújthat segítséget az igazságügyi szakvéleményünk.

A védekezéseik alapján

Erről részletesen olvashatnak a Karaktergyilkos? Életfogytig tartó rettegés! című cikkből. Ennek ismérvei a félelmük a sötétben (a mozgásérzékelők mindenütt, éjszakai teljes kivilágítás, nem a járdát, hanem a környező bokrokat világítják meg, hangbemondásos riasztás), betörnek hozzájuk, rongálják az utcán álló kocsijukat, belülről átlátszó, kívülről átlátszatlan a redőnyük, évente 2-3 hónapra elmenekülnek külföldre, hogy ott végre biztonságban pihenhessék ki az itthoni, napi 24-órán keresztüli rettegésüket.

Magától a karaktergyilkostól

Bármennyire hihetetlen, a gyakorlatunkban volt olyan eset is, amikor egy karaktergyilkos házaspár esetében meghalt a magasan képzett, több nyelven kiválóan beszélő, bölcs férj, akinek köszönhetően a közvetlen környezetükben 30 évig sikeresen titkolták a sötét múltjukat.

A hátra maradt özvegy viszont már pár hónapra a férj halála után összerakott egy állatorvosi ló karaktergyilkosságot, s ezt önként és dalolva kör-emailben a környezetében mindenkinek elküldte, ezáltal országnak-világnak szétkürtölve a sötét múltjuk legféltettebb titkát. Eddig ugyanis arról szólt a történet, hogy cégeladásból származik a gazdagságuk. Azonban az a környezetükben már a kezdetektől fogva közismert volt, hogy a cégüket egy igen csekély összegért - a tengernyi áldozatuktól való rettegésük miatt szabaduló-áron - adták el. Így aztán végül kiderült az igazság.