(1) 242-1797, (30) 576-1976    siker@sikerhonlap.hu  Vissza a főoldalra

negatív marketing, dark marketing, sötét marketing, karaktergyilkosság


Rólunk

Egyrészt egyre szélesebb körben terjednek a marketing ismeretek, másrészt pedig az elektronikus kommunikáció – egyetlen „Enter” gomb lenyomásával – egyre szélesebb tömegek tájékoztatását teszi lehetővé. A kettő kombinációjával szétküldött üzenet azonban hazugság is lehet, mellyel ártatlan embereket mocskolnak be. Mi ezeknek az áldozatoknak szeretnénk segíteni.

Munkatársaink

Cégünk minden munkatársa elkötelezetten segítő hozzáállású: a munkavégzés feltétlen előfeltétele az igazolt és sikeres társadalmi munka végzése alapítványokban, társadalmi szervezetekben.

Ezt azért kell előírni, mert a negatív marketinget, illetve a karaktergyilkosságokat megrendelő és végrehajtó emberek alapvetően rosszindulatúak. Egy jóhiszemű ember ilyenre egyszerűen nem képes, s ha rá is kényszerül, előbb-utóbb belebetegszik.

Így az ezekkel, a sokszor bizony bűnözőkkel folytatott küzdelem során csak a jó iránt elkötelezett szakemberek lehetnek igazán eredményesek.

Küldetésünk

Tevékenységünket az indította el, hogy az egyik jóbarátunkat teljesen váratlanul és érthetetlenül karaktergyilkolta, "hátbadöfte" az az ember, akinek az életében a legeslegtöbbet segített.

Ezen ügy keretében jutott a tudomásunkra, hogy az egyik kedves szomszédját 5-6 évvel korábban egy ugyanilyen atrocitás érte, s ő „a jószomszédi viszony megőrzése érdekében” passzívan eltűrte ezt a totális ostobaságon alapuló támadást:

Ezen a napfényes telken lévő virágzó kertet írigyelték el a szomszédok

Ezen a napfényes telken pár éve még virágzó kiskertet láthattunk. Átjött a szomszédék komposzt-kommandója, s követelték a komposztálás megszüntetését. Pont ott, ahol az önkormányzat ingyen adja a komposztálót, s a környéken mindenki komposztál. Azóta itt csak fű terem. Ezt a szőlőt 2021 tavaszán még az idős szomszéd tolószékből metszette - micsoda szeretet a kertje iránt! Két hónapra rá meghalt. Ez a szomszéd-terror bizony igen sok szöget verhetett a koporsójába.


Belegondoltunk, hogy hány ilyen, a gonosz embereknek teljességgel kiszolgáltatott áldozat lehet az országban, akik nem is tudják, hova is, kihez fordulhatnának védelemért. Ezeken az ártatlan áldozatokon szeretnénk segíteni.