(1) 242-1797, (30) 576-1976    siker@sikerhonlap.hu  Vissza a főoldalra

Miért lehet a karaktergyilkolás rendkívül jövedelmező?

A kábítószer-kereskedelemmel, a lányok futtatásával stb. vetekszik a karaktergyilkosság jövedelmezősége. Miért?

Kevesen vállalkoznak rá

Ennek két oka is lehet. • Alapvetően jóindulatú a beállítottságuk. Ehhez azért gyomor kell: emberek, családok, életek tönkretétele, tehetségek ellehetetlenítése, csődök, felszámolások okozása stb. • Félnek a következményektől, egyrészt Karaktergyilkos? életfogytig tartó rettegéstől másrészt pedig a a környezet utálatától, ami nyilván rávetül a családjukra, gyerekeikre is. Így a karaktergyilkos piacot a rosszhiszemű emberek uralják, melyekből azonban az emberiség szerencséjére kevesebben vannak. A szűkebb kör pedig mindig egy árfelhajtó tényező.

A szerződések jutalékosak

Bill Gates is az ügyvéd édesapja által kidolgozott licenc-szerződésből indította el a gazdagságát, ő persze patyolatfehéren. Ezt csak a szerződés jelentőségét hangsúlyozásaként szerepeltetjük. Nézzünk meg egy gyakorlati példát. Az előző három év árbevételét átlagolva, bázisnak tekintve, az első évben mondjuk az árbevétel-növekmény 20%-a, a következőben 10%-a, a harmadik, egyben utolsó évben pedig az 5%-a. Ez aztán igazán ösztönzi a karaktergyilkossággal megbízott marketinges céget, hogy levadássza a megbízó legnagyobb konkurenseit. S attól kezdve csak hátradőlnek, s magától dől a lé. Persze igazából ekkor sohasem dőlnek hátra, hanem nekifognak a következő karaktergyilkosságnak. Itt a lényeg az, hogy a munkájukkal keresett árbevétel mellett, azaz azon kívül a passzív, tehát a magától érkező jövedelmük akár sokszorosa is lehet az aktuálisnak! Így aztán exponenciálisan gazdagodhatnak!

S mire kell ügyelni?

A karaktergyilkosságot ügyesen végezve el kell kerülni a börtönt. Azonban mindennek ára van. A karaktergyilkossággal egy életfogytiglani rettegést szerezhetünk.